Recept
« Terug naar recepten
Lollo-salade met kalkoen en druiven
PT40M
Lollo-salade met kalkoen en druiven
Een heerlijk lollo-salade met kalkoen en druiven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
xquich
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lollo-salade met kalkoen en druiven te bereiden
De kalkoenfilet gaarkoken in de gevogeltefond, laten afkoelen en in blokjes verdelen.
De sla wassen, drogen, in reepjes snijden en over borden verdelen.
De selderij in fijne stukjes snijden, de druiven halveren en ontpitten en mengen met de kalkoenblokjes.
De olijfolie opkloppen met de dragonazijn en de zure room erdoor roeren. Kruiden met peper en zout en door het gevogelte mengen.
Het kalkoenmengsel over de sla verdelen en meteen serveren.
De sla wassen, drogen, in reepjes snijden en over borden verdelen.
De selderij in fijne stukjes snijden, de druiven halveren en ontpitten en mengen met de kalkoenblokjes.
De olijfolie opkloppen met de dragonazijn en de zure room erdoor roeren. Kruiden met peper en zout en door het gevogelte mengen.
Het kalkoenmengsel over de sla verdelen en meteen serveren.