Recept
« Terug naar recepten
Lomo a la pimienta (ossenhaas)
PT65M
Lomo a la pimienta (ossenhaas)
Een heerlijk lomo a la pimienta (ossenhaas) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
65 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
italiaanse kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lomo a la pimienta (ossenhaas) te bereiden
Ossenhaas insnijden ongeveer 2 centimeter en vullen met de pepers. Kruiden met zout. Een grote gietijzeren pan voorverwarmen, de oile en boter erin laten smelten, de ossenhaas erin leggen en rondom aanbraden. Het vuur minderen en de ossenhaas laten braden tot die gaar is. Blus met de brandy, de room en laat nog even doorkoken zodat de saus goed kan mengen.