Recept
« Terug naar recepten
Longhaasbiefstukjes met Bengaalse chutneysaus
PT15M
Longhaasbiefstukjes met Bengaalse chutneysaus
Een heerlijk longhaasbiefstukjes met bengaalse chutneysaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Longhaasbiefstukjes met Bengaalse chutneysaus te bereiden
Doe was bruine basissaus in een steelpan verwarm dit op laag vuur.
Doe een flinke schep Bengaalse chutney bij de saus en meng dit goed. Breng de saus op dikte door er kookroom bij te doen.
Houdt de saus Au-bain-Marie warm.
Kruidt de biefstuk met zout en peper en bak deze in een koekenpan met boter en een scheutje olijfolie aan beide zijden ongeveer 2-3 minuten.
Haal het vlees uit de pan.
Wikkel het vlees in aluminiumfolie en leg deze nog een paar minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 graden, zodat de biefstuk nog iets door gaart.
Haal de biefstuk dan weer uit de oven en uit de folie en serveer ze op een bord met daarbij de saus.
Doe een flinke schep Bengaalse chutney bij de saus en meng dit goed. Breng de saus op dikte door er kookroom bij te doen.
Houdt de saus Au-bain-Marie warm.
Kruidt de biefstuk met zout en peper en bak deze in een koekenpan met boter en een scheutje olijfolie aan beide zijden ongeveer 2-3 minuten.
Haal het vlees uit de pan.
Wikkel het vlees in aluminiumfolie en leg deze nog een paar minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 graden, zodat de biefstuk nog iets door gaart.
Haal de biefstuk dan weer uit de oven en uit de folie en serveer ze op een bord met daarbij de saus.