Recept
« Terug naar recepten
Macaroni
PT15M
Macaroni
Een heerlijk macaroni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen bron
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni te bereiden
Kook de pasta beetgaat met olie in het water.
Giet met behulp van de vergiet het water deels weg.
Als er een kleine bodem water in de pan zit, geraspte kaas en ham erbij voegen.
Goed mengen.
Kruiden met tomatenpoeder en bieslook.
Warm laten worden zodat de kaas smelt en de ham goed is.
Giet met behulp van de vergiet het water deels weg.
Als er een kleine bodem water in de pan zit, geraspte kaas en ham erbij voegen.
Goed mengen.
Kruiden met tomatenpoeder en bieslook.
Warm laten worden zodat de kaas smelt en de ham goed is.
Mijn kookverhaal (Yva Lookes)
Dit is een lekker pastagerecht zonder saus en groenten, voor de liefhebbers. Zelf hou ik niet zo van die sappige saus en paprika's, maar deze kunt u er wel aan toevoegen.