Recept
« Terug naar recepten
Macaroni alla Pugliese met tonijn en broccoli
PT30M
Macaroni alla Pugliese met tonijn en broccoli
Een heerlijk macaroni alla pugliese met tonijn en broccoli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni alla Pugliese met tonijn en broccoli te bereiden
Snijd de broccoli in roosjes en hak de steel in kleine blokjes. Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook en het pepertje fijn. Laat in een grote koekenpan de look, de ui en het pepertje in wat olie lichtbruin worden. Zet dit even aan de kant.
2. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg zout toe. Voeg de pasta en de broccoli toe en breng aan de kook. Laat vervolgens uitlekken. Schep daarna de pasta en de broccoli in de koekenpan met de bereiding en voeg wat van het kookvocht toe.
3. Voeg de parmezaan toe. Meng gedurende een minuut op een zacht vuur, voeg de licht uitgelekte tonijn toe en dien op.
2. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg zout toe. Voeg de pasta en de broccoli toe en breng aan de kook. Laat vervolgens uitlekken. Schep daarna de pasta en de broccoli in de koekenpan met de bereiding en voeg wat van het kookvocht toe.
3. Voeg de parmezaan toe. Meng gedurende een minuut op een zacht vuur, voeg de licht uitgelekte tonijn toe en dien op.