Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Macaroni: groen is gras onder mijne voeten
PT30M
Macaroni: groen is gras onder mijne voeten
Een heerlijk macaroni: groen is gras onder mijne voeten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni: groen is gras onder mijne voeten te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kippenblokjes gekruid aanbakken in een beetje boter.
Gehakt mengen met het eike, chapelure en kruiden maak er balletjes van en bak evezeer aan.
Ajuinen in blokjes snijden.
Brocolli in roosjes verdelen.
Rood pepertje in de helft snijden, ontpitten en snij de twee helften zeer fijn.
Brocolli, pepertje en ajuin even aanstoven in boter deze kruiden, voeg de erwtjes, room, melk, boursin en vlees toe.
Laat op een zacht vuur sudderen. Indien nodigbijbinden.
Serveer dit alles zeer warm en werk af met de kaas en peterselie.
Kippenblokjes gekruid aanbakken in een beetje boter.
Gehakt mengen met het eike, chapelure en kruiden maak er balletjes van en bak evezeer aan.
Ajuinen in blokjes snijden.
Brocolli in roosjes verdelen.
Rood pepertje in de helft snijden, ontpitten en snij de twee helften zeer fijn.
Brocolli, pepertje en ajuin even aanstoven in boter deze kruiden, voeg de erwtjes, room, melk, boursin en vlees toe.
Laat op een zacht vuur sudderen. Indien nodigbijbinden.
Serveer dit alles zeer warm en werk af met de kaas en peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Ellebel zegt:
alkien zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
(En natuurlijk voor mij, de pastaliefhebber!):D;):p
alkien zegt: