Recept
« Terug naar recepten
Macaroni met peer
PT30M
Macaroni met peer
Een heerlijk macaroni met peer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.urbanwasted.com
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni met peer te bereiden
Macaroni al dente gaar koken. Peterselie fijnknippen in kopje. Peren schillen en in plakjes snijden. In pan slankroom met kerriepoeder op laag vuur opwarmen, kaas er al roerend in oplossen. Peterselie erdoor mengen. Macaroni in ingevette ovenschaal scheppen. Plakjes peer erop en saus erover schenken. Bestrooi met pijnboompitten. Schotel in oven in ongeveer 10 minuten goudbruin laten worden.
svermaut zegt:
En, natuurlijk kon ik de geposte nog niet allemaal zelf proberen, maar ik probeer door de recepten te sharen ook anderen te laten meegenieten van wat ik tegenkwam.
Ik hoop hier echt de 'medelezers' mee te helpen en te inspireren.