Recept
« Terug naar recepten
macaronitaart
PT40M
macaronitaart
Een heerlijk macaronitaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe macaronitaart te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de paprika en snijd hem in blokjes. Klop in een grote kom de eieren los en meng er de macaroni, ham, kaas en paprika door. Breng op smaak met zout en peper en schep het mengsel in een springvorm.(doorsnede 24 cm). Snijd de tomaten en courgette in plakken en leg ze om en om op de macaroni. Besprenkel het geheel met olijfolie. Zet de taart 30 min in de oven. Haal de rand van de springvorm en snijd de taart in punten.