Recept
« Terug naar recepten
Maccheroni met zalmsaus
PT35M
Maccheroni met zalmsaus
Een heerlijk maccheroni met zalmsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maccheroni met zalmsaus te bereiden
Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.