Recept
« Terug naar recepten
Macrons
PT20M
Macrons
Een heerlijk macrons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jo van Duurling
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macrons te bereiden
Doe het eiwit samen met de suiker in een beslagkom, zet deze in een pan met warm water en roer zolang totdat de kristallen opgelost zijn.
Meng de bloem droog door de kokos en spatel dit door het ei-mengsel.
Laat het geheel wat afkoelen.
Leg het pakpapier op het rooster en hierop het suikerpapier.
Het beslag met behulp van twee lepels op het suikerpapier leggen.
De oven voorverwarmen 170 - 175 graden.
Bak de macrons in ongeveer 20 minuten gaar maar laat ze niet te bruin worden.
Meng de bloem droog door de kokos en spatel dit door het ei-mengsel.
Laat het geheel wat afkoelen.
Leg het pakpapier op het rooster en hierop het suikerpapier.
Het beslag met behulp van twee lepels op het suikerpapier leggen.
De oven voorverwarmen 170 - 175 graden.
Bak de macrons in ongeveer 20 minuten gaar maar laat ze niet te bruin worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ineke zegt:
Belangrijk is wel dat het geheel afgekoeld is omdat de macrons anders teveel uitlopen.
Succes ermee!
Ingrid zegt:
Misschien kom ik een beetje dom over, maar dit is me niet helemaal duidelijk en ik wil ze zeker gaan maken, maar ik heb er een hekel aan als ik het niet goed begrepen heb en het gaat mis :-);););););)
marina zegt: