Recept
« Terug naar recepten
Mafiso
PT30M
Mafiso
Een heerlijk mafiso recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ramona van der made
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mafiso te bereiden
Mise en plase ( voorbereiding)
-snij de uitjes in ringen en snij de ham en salami in blokjes
- pers alvast de teentje knoflook
- kook alvast het water voor de pasta met wat olijf olie
Bereiding :
Bak de gehakt rul en doe intussen als het water kookt voeg dan
de penne erbij en laat die gedurende minuten doorkoken
als de gehakt rul gebakken giet dan het vet af in vergiet
bak intussen tijd de uien glacé en voeg de blokjes ham en salami
en gerulde gehakt erbij in de pan
doe pastasaus en de koksroom en laat even opstaan
kruid saus met de sambal en wat peper en zout
en doe als laatste de geraspte kaas erbij
laat deze een beetje smelte en dan is de saus klaar
Giet de penne af in een vergiet
dan heb heerlijke pasta
-snij de uitjes in ringen en snij de ham en salami in blokjes
- pers alvast de teentje knoflook
- kook alvast het water voor de pasta met wat olijf olie
Bereiding :
Bak de gehakt rul en doe intussen als het water kookt voeg dan
de penne erbij en laat die gedurende minuten doorkoken
als de gehakt rul gebakken giet dan het vet af in vergiet
bak intussen tijd de uien glacé en voeg de blokjes ham en salami
en gerulde gehakt erbij in de pan
doe pastasaus en de koksroom en laat even opstaan
kruid saus met de sambal en wat peper en zout
en doe als laatste de geraspte kaas erbij
laat deze een beetje smelte en dan is de saus klaar
Giet de penne af in een vergiet
dan heb heerlijke pasta