Recept
« Terug naar recepten
Maïsballetjes met makreel
PT30M
Maïsballetjes met makreel
Een heerlijk maïsballetjes met makreel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
noorwegensite
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maïsballetjes met makreel te bereiden
Pluk met de hand het visvlees uit elkaar en snij de vis fijn.
Voeg zout, peper, bloem, kerriepoeder en ei toe. Meng het goed door elkaar. Rol van het mengsel balletjes van 2 - 3 cm.
Giet het blikje maïskorrels goed af en rol de visballetjes door de maïs. Frituur ze 2 - 3 minuten op 180 graden Celsius
Voeg zout, peper, bloem, kerriepoeder en ei toe. Meng het goed door elkaar. Rol van het mengsel balletjes van 2 - 3 cm.
Giet het blikje maïskorrels goed af en rol de visballetjes door de maïs. Frituur ze 2 - 3 minuten op 180 graden Celsius
melissa zegt: