KookJij

Maissoep met Stukjes Krab

Een heerlijk maissoep met stukjes krab recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
  2. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Uitgewerkte variant welke afkomstig is uit California
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maissoep met Stukjes Krab te bereiden

Doe in de blender de overgebleven limoensap,limoenzest,
maiskorrels,paprika,tomatenconcentraat,kippenbouillon,sam-
bal,Worcester saus,knoflook,peper en het optionele zout en draai dit tot een gladde vloeistof.
1).We zetten dit koud weg om de soep koud te serveren
of
2).We zetten dit op een heel laag vuurtje om het langzaam te warmen en het te serveren als warme soep.
Doe de krab,avocado,koriander blaadjes en komijn poeder in een grote kom en meng goed dooreen

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel de koude of warme basis - soep over de soepborden en verdeel over de borden aan tafel het krabmengsel dat koud is bewaard voor de koude variatie en op kamertemp.is gehouden voor de warme variatie.
Wees voorzichtig met het toevoegen van zout in de soep bij de bereiding:Je kunt er altijd zout bijdoen,maar nooit meer uithalen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst