Recept
« Terug naar recepten
Makoeda
PT45M
Makoeda
Een heerlijk makoeda recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makoeda te bereiden
Kook 4 aardappels en schil ze als ze gekookt zijn. De aardappels pureren en peterselie, kruiden en de Spaanse peper toevoegen. Vorm ze zoals op de foto’s en haal ze door de ei en bak ze in olie. Op keukenpapier laten afdruppelen.
Je kan ook tonijn toevoegen. Ook is het minder vettig als je het ook door paneermeel haalt en dan in olie bakken.
Je kan ook tonijn toevoegen. Ook is het minder vettig als je het ook door paneermeel haalt en dan in olie bakken.