Recept
« Terug naar recepten
Makreelcrème met komkommer en tomaat
PT20M
Makreelcrème met komkommer en tomaat
Een heerlijk makreelcrème met komkommer en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreelcrème met komkommer en tomaat te bereiden
De makreel schoonmaken. Samen met mayonaise, yoghurt, crème fraiche, mierikswortelpuree en citroensap pureren met staafmixer. Van de komkommer en tomaat alleen het buitenste, stevige vruchtvlees gebruiken en deze in hele kleine blokjes snijden/snipperen. Komkommer en tomaat door het vismengsel roeren en tot gebruik in koelkast zetten.
kooktan zegt: