KookJij

Mango spoom

Een heerlijk mango spoom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Spoom
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mango spoom te bereiden

Pureer de mango's samen met het citroensap, suiker, honing, slagroom, melk en de eierdooier.
Zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is.

Doe alles in een sorbetiere en laat alles 25-30 min draaien.

Uitserveren:

Neem 5 hoge glazen.
Doe in elk glas een bolletje ijs en giet er de mousserende wijn bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bert Allers

Bert Allers zegt:
Ik vind dit recept eigenlijk zelf niet lekker.
Ik raad het niet aan om te maken ;)

m.v.g. Bert Allers
bertal

bertal zegt:
Hallo Laila driessen
Dat is geen probleem.
Veel succes :);)
m.v.g. Bert Allers
laila driessen

laila driessen zegt:
is het gebruik van roomijs wel goed, komt het vet dan niet bovendrijven?
laila driessen

laila driessen zegt:
is het gebruik van roomijs wel goed, komt het vet dan niet bovendrijven?
bertal

bertal zegt:
Marlies:
Gelukkig dat het gelukt is
en een succes, proficiat.:):)
m.v.g. Bert Allers
Marlies

Marlies zegt:
Ik heb gisteren de spoom gemaakt en het was een enorm succes! Bedankt voor het leuke recept!
bertal

bertal zegt:
Marlies:
Inderdaad je moet van alle ingredienten ijs maken.
Dat doe je in de diepvries, en aangezien het een vloeibaar product is zal het heel gauw bevriezen.
Succes;)m.v.g. Bert Allers
bertal

bertal zegt:
Marlies:
Sorry dat ik zo laat reageer.
Je moet eerst ijs maken, daarna doe je bij het serveren de bolletjes in de glazen en daarna de mousserende wijn erover.
succes :):)
m.v.g. Bert Allers
Marlies

Marlies zegt:
Moet het mengsel eerst in de vriezer zodat het ijs wordt? Of doe je ijs in het glas en giet je de sorbet & wijn erover?