Recept
« Terug naar recepten
Mango spoom
PT40M
Mango spoom
Een heerlijk mango spoom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
22
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango spoom te bereiden
Pureer de mango's samen met het citroensap, suiker, honing, slagroom, melk en de eierdooier.
Zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is.
Doe alles in een sorbetiere en laat alles 25-30 min draaien.
Uitserveren:
Neem 5 hoge glazen.
Doe in elk glas een bolletje ijs en giet er de mousserende wijn bij.
Zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is.
Doe alles in een sorbetiere en laat alles 25-30 min draaien.
Uitserveren:
Neem 5 hoge glazen.
Doe in elk glas een bolletje ijs en giet er de mousserende wijn bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Marlies zegt:
bertal zegt:
Inderdaad je moet van alle ingredienten ijs maken.
Dat doe je in de diepvries, en aangezien het een vloeibaar product is zal het heel gauw bevriezen.
Succes;)m.v.g. Bert Allers
bertal zegt:
Sorry dat ik zo laat reageer.
Je moet eerst ijs maken, daarna doe je bij het serveren de bolletjes in de glazen en daarna de mousserende wijn erover.
succes :):)
m.v.g. Bert Allers
Bert Allers zegt:
Ik raad het niet aan om te maken ;)
m.v.g. Bert Allers