Recept
« Terug naar recepten
Mangochutney
PT30M
Mangochutney
Een heerlijk mangochutney recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mangochutney te bereiden
1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees eraf tot aan de pit.
2. Snijd deze in stukjes en doe ze in een schaal.
3. Doe de gesnipperde uitjes erbij en meng dit.
4. Schil de gember en rasp deze.
5. Rasp eveneens de knoflook.
6. Voeg de gember en knoflook toe en roer deze er goed doorheen.
7. Knijp het sap van de limoen boven het mengsel en roer dit er doorheen.
8. Prak het mangomengsel. Niet te veel er moeten wel stukjes mango overblijven.
9. Kruimel de walnoten en roer deze door het mengsel.
10. Stop de mangochutney in een potje, doe er plastic overheen en sluit de pot af met de deksel.
11. Bewaar deze in de koelkast tot gebruik.
2. Snijd deze in stukjes en doe ze in een schaal.
3. Doe de gesnipperde uitjes erbij en meng dit.
4. Schil de gember en rasp deze.
5. Rasp eveneens de knoflook.
6. Voeg de gember en knoflook toe en roer deze er goed doorheen.
7. Knijp het sap van de limoen boven het mengsel en roer dit er doorheen.
8. Prak het mangomengsel. Niet te veel er moeten wel stukjes mango overblijven.
9. Kruimel de walnoten en roer deze door het mengsel.
10. Stop de mangochutney in een potje, doe er plastic overheen en sluit de pot af met de deksel.
11. Bewaar deze in de koelkast tot gebruik.