KookJij

Mangocreme met limoncello

De mangocrème wordt gemaakt van verse mango's met crème fraîche, limoensap en limoncello. De mangocrème is lekker licht door het limoensap.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mangocreme met limoncello te bereiden

  1. Schil de mango's. Snij de mango's in stukjes, maar bewaar wat reepjes mango om te garneren.
  2.  Pureer de mangostukjes samen met de crème fraîche in een hoge kom.
  3. Rasp de schil van de limoen met een zesteur of rasp. Pers de limoen uit.
  4. Doe het grootste deel van het limoenrasp en het limoensap bij de mangocrème.
  5.  Maak de mangocrème op smaak met een mespunt zout, eventueel wat kurkuma, vanillesuiker en de likeur.
  6. Serveer de mangocrème in hoge glazen en garneer met wat limoenrasp, aardbeien, mango of ander fruit.


Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Strooi eventueel wat geroosterde geraspte kokos over de mangocrème.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst