Strooi eventueel wat geroosterde geraspte kokos over de mangocrème.
Recept
« Terug naar recepten
Mangocreme met limoncello
PT10M
Mangocreme met limoncello
De mangocrème wordt gemaakt van verse mango's met crème fraîche, limoensap en limoncello. De mangocrème is lekker licht door het limoensap.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mangocreme met limoncello te bereiden
- Schil de mango's. Snij de mango's in stukjes, maar bewaar wat reepjes mango om te garneren.
- Pureer de mangostukjes samen met de crème fraîche in een hoge kom.
- Rasp de schil van de limoen met een zesteur of rasp. Pers de limoen uit.
- Doe het grootste deel van het limoenrasp en het limoensap bij de mangocrème.
- Maak de mangocrème op smaak met een mespunt zout, eventueel wat kurkuma, vanillesuiker en de likeur.
- Serveer de mangocrème in hoge glazen en garneer met wat limoenrasp, aardbeien, mango of ander fruit.