KookJij

Mangolassi

Een heerlijk mangolassi recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Granita
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 140 kCal energie
2 Gram eiwit
1 Gram vet
30 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Aruba
Keuken: Caraibische
Bron: Plus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mangolassi te bereiden

Schil de mango's, verwijder de pitten en pureer het vruchtvlees.
Klop de yoghurt, sinaasappelsap, citroen/limoensap en de poedersuiker door de mangopuree.
Giet het mengsel in een diepvriesbak, zet het in de vriezer en klop elk half uur even los met een vork. Doe dit tot er ijskristallen ontstaan (na ong. 2,5 uur).
Verdeel de mangolassi over 4 glazen, zet de rietjes of lange lepels erin en garneer met blaadjes munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst