KookJij

Mangomousse

Een heerlijk mangomousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: marleen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mangomousse te bereiden

Schil de mango, en haal de pit eruit.
Pureer de mango met de staafmixer of wrijf het door de zeef.
Vermeng de mangopuree met het citroensap.
Klop de slagroom stijf met suiker of zoetstof.
Vermeng de mangopuree met de slagroom.
Verdeel de mousse over 4 schaaltjes
garneer met een stukje achtergehouden mango, of ander fruit.

Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)

Een zeer smakelijk nagerechtje, verassend fris.
Doet het met kerst erg goed.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst