Een zeer smakelijk nagerechtje, verassend fris.
Doet het met kerst erg goed.
Recept
« Terug naar recepten
Mangomousse
PT15M
Mangomousse
Een heerlijk mangomousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marleen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mangomousse te bereiden
Schil de mango, en haal de pit eruit.
Pureer de mango met de staafmixer of wrijf het door de zeef.
Vermeng de mangopuree met het citroensap.
Klop de slagroom stijf met suiker of zoetstof.
Vermeng de mangopuree met de slagroom.
Verdeel de mousse over 4 schaaltjes
garneer met een stukje achtergehouden mango, of ander fruit.
Pureer de mango met de staafmixer of wrijf het door de zeef.
Vermeng de mangopuree met het citroensap.
Klop de slagroom stijf met suiker of zoetstof.
Vermeng de mangopuree met de slagroom.
Verdeel de mousse over 4 schaaltjes
garneer met een stukje achtergehouden mango, of ander fruit.