Mango was meer dan rijp en ik had nog wat crème fraîche en slagroom.
1 mango is meer dan genoeg, maar tijdens het schoonmaken en snijden, lust ik wel een stukje...
Ik had van koffieleutjes de kruimels gemaakt: heerlijke combi!
Recept
« Terug naar recepten
Mangotoetje met room en koekkruimels
PT15M
Mangotoetje met room en koekkruimels
Fris, feestelijk en lekker!!!
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mangotoetje met room en koekkruimels te bereiden
- Pureer de mango en houd wat stukjes over voor de garnering.
- Stijfgeslagen slagroom vermengen met de crème fraîche, citroensap en zoetstof naar smaak.
- Koekjes verkruimelen en amandelschaafsel roosteren.
- Laagjes maken in een glas en garneren met een beetje koekkruimels, stukjes mango en amandelschaafsel.
Mijn kookverhaal (Gea Bruining)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerda Lamers zegt:
Nadine zegt: