KookJij

Mangotoetje met room en koekkruimels

Fris, feestelijk en lekker!!!
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mangotoetje met room en koekkruimels te bereiden

  1. Pureer de mango en houd wat stukjes over voor de garnering.
  2. Stijfgeslagen slagroom vermengen met de crème fraîche, citroensap en zoetstof naar smaak.
  3. Koekjes verkruimelen en amandelschaafsel roosteren.
  4. Laagjes maken in een glas en garneren met een beetje koekkruimels, stukjes mango en amandelschaafsel.

Mijn kookverhaal (Gea Bruining)

Mango was meer dan rijp en ik had nog wat crème fraîche en slagroom.
1 mango is meer dan genoeg, maar tijdens het schoonmaken en snijden, lust ik wel een stukje...
Ik had van koffieleutjes de kruimels gemaakt: heerlijke combi!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Nadine

Nadine zegt:
Ziet er mooi uit! Lijkt me ook een lekkere combinatie, deze ga ik zeker eens maken!
Gerda Lamers

Gerda Lamers zegt:
Ik ben niet zo van de toetjes maar deze ga ik mijn gasten aan het einde van de maand toegeven, lijkt me wel passen na de cannelloni.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmmmm.....een droom van een toetje! ;-)