Recept
« Terug naar recepten
Mangosaus
PT10M
Mangosaus
Een heerlijk mangosaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Barbecue en grillen Mechtild Piepenbrock
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mangosaus te bereiden
1. De mangovruchten uit blik in grote stukken verdelen. Het sap uit het blik NIET weggooien.(verse mango's schillen, het vlees rondom de pit afsnijden en in grote stukken snijden, het sap van de mango's opvangen)
2. Het mangovlees + mangosap + uitjes + uiensap
+ honing in het steelpannetje verhitten.
3. Als het mengsel begint te koken, het vuur lager draaien en de mosterdzaadjes + zout + peper + gemberpoeder toevoegen en het geheel gedurende 3 minuten wat laten inkoken.
4. Laten afkoelen en tot gebruik in de koelkast bewaren.
2. Het mangovlees + mangosap + uitjes + uiensap
+ honing in het steelpannetje verhitten.
3. Als het mengsel begint te koken, het vuur lager draaien en de mosterdzaadjes + zout + peper + gemberpoeder toevoegen en het geheel gedurende 3 minuten wat laten inkoken.
4. Laten afkoelen en tot gebruik in de koelkast bewaren.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Lekker bij gebakken en geroosterd vlees, maar ook bij geroosterde groenten.