KookJij

Marijke`s arabische saus

Een heerlijk marijke`s arabische saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Marijke`s arabische saus te bereiden

Vlees in dobbelsteentjes snijden en in de boter braden met zout en peper. Na een kwartier veel kerrie knoflook en ui toevoegen. In een andere pan maggiblokjes in wat water laten smelten, bloem toevoegen en goed roeren. Dit papje in de braadpan bij het vlees doen. De saus moet niet te dun zijn, maar ook geen stijfsel.Rozijnen wellen pinda`s hakken of malen, en ook toevoegen. Een kwartier voor het serveren in stukjes gebakken banaan en ananas erbij. Nog wat kerrie naar smaak toevoegen en even goed doorwarmen. Deze rijst kan met rijst of stokbrood en sla gegeten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

johan

johan zegt:
Lekker zeg.