KookJij

Marinade de Eppo

Een heerlijk marinade de eppo recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1-10 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Joke en Johan Pendjol
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Marinade de Eppo te bereiden

Voor ongeveer 10 stokjes 700 gram varkenlappen in mooie stukken snijden en in een kom doen. Dan het volgende toevoegen:theelepel laos-poeder, theelepel gemberpoeder, flinke theelepel knoflookpasta, snuf zout, halve tot een hele theelepel sambal, scheutje oestersaus en afmaken met voldoende ketjap manis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ingrid

ingrid zegt:
maak dit altijd met kipfilet,ook erg lekker