Recept
« Terug naar recepten
Marinade de Eppo
PT10M
Marinade de Eppo
Een heerlijk marinade de eppo recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erik Nienhuis
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1-10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Joke en Johan Pendjol
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marinade de Eppo te bereiden
Voor ongeveer 10 stokjes 700 gram varkenlappen in mooie stukken snijden en in een kom doen. Dan het volgende toevoegen:theelepel laos-poeder, theelepel gemberpoeder, flinke theelepel knoflookpasta, snuf zout, halve tot een hele theelepel sambal, scheutje oestersaus en afmaken met voldoende ketjap manis.
ingrid zegt: