Recept
« Terug naar recepten
Marokkaans kruidenbrood
PT10M
Marokkaans kruidenbrood
Een heerlijk marokkaans kruidenbrood recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marokkaans kruidenbrood te bereiden
Doe de Solo in een kommetje en roer er alle kruiden door. Meng er vervolgens de harissa en de vloeibare honing onder.
Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.
Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.