Recept
« Terug naar recepten
Mascarpone brûlé
PT60M
Mascarpone brûlé
Een heerlijk mascarpone brûlé recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarpone brûlé te bereiden
Klop het eigeel met de suiker tot een ruban. Meng hier de mascarpone en room door, samen met 1 theel sinaasappelrasp. Verdeel het mengsel over 4 ingevette schaaltjes. Zet de schaaltjes gedurende 45 minuten in een bakje water in een oven van 150°C. Laat de schaaltjes afkoelen en meng de chocolade door het mascarponemengsel. Laat verder afkoelen en bewaar afgedekt met plasticfilm in de koelkast..