Recept
« Terug naar recepten
Mascarponecrème met crumble
PT20M
Mascarponecrème met crumble
Een heerlijk mascarponecrème met crumble recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
njam
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarponecrème met crumble te bereiden
- Mix de eidooier met de suiker tot een witte crème.
- Roer er de mascarpone en de marsala door.
- Verkruimel de koekjes en verdeel de helft ervan over de bodem van 6 glaasjes. Lepel er wat vruchtencoulis over.
- Verdeel de helft van de mascarponecrème erover.
- Lepel wat coulis en de rest van de koekkruimels over en dek af met de rest van de mascarponecrème. Laat goed afkoelen.
- Werk de glaasjes af met geroosterde amandelen en een stukje gekonfijte sinaasappelschil.