KookJij

Mascarponecrème met crumble

Een heerlijk mascarponecrème met crumble recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: njam
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mascarponecrème met crumble te bereiden

  1. Mix de eidooier met de suiker tot een witte crème.
  2. Roer er de mascarpone en de marsala door.
  3. Verkruimel de koekjes en verdeel de helft ervan over de bodem van 6 glaasjes. Lepel er wat vruchtencoulis over.
  4. Verdeel de helft van de mascarponecrème erover.
  5. Lepel wat coulis en de rest van de koekkruimels over en dek af met de rest van de mascarponecrème. Laat goed afkoelen.
  6. Werk de glaasjes af met geroosterde amandelen en een stukje gekonfijte sinaasappelschil.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst