Recept
« Terug naar recepten
Maultachen met een zacht curry sausje
PT15M
Maultachen met een zacht curry sausje
Een heerlijk maultachen met een zacht curry sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maultachen met een zacht curry sausje te bereiden
Kook de maultachen +/- 10 min beetgaar.
Sjalotjes fijn snijden even opstoven in boter voeg room, boursin, honing en kruiden toe laat even goed opwarmen.
Dresseer de maultachen op bord de saus erover en werk af met bladpeterselie.
Sjalotjes fijn snijden even opstoven in boter voeg room, boursin, honing en kruiden toe laat even goed opwarmen.
Dresseer de maultachen op bord de saus erover en werk af met bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lene zegt:
derbyke zegt:
lene zegt:
lene zegt:
derbyke zegt: