Recept
« Terug naar recepten
Mayonaise
PT20M
Mayonaise
Een heerlijk mayonaise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Winter in de alpen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mayonaise te bereiden
Meng de eierdooiers, mosterd en zout voor de mayonaise met een vork of klop ze een paar seconden met de mixer.
Voeg al kloppend de olie in een dunne gestage straal toe.
Voeg een paar druppels citroensap toe als de mayonaise dikker wordt.
Blijf olie en citroensap toevoegen tot alles is opgenomen.
Voeg al kloppend de olie in een dunne gestage straal toe.
Voeg een paar druppels citroensap toe als de mayonaise dikker wordt.
Blijf olie en citroensap toevoegen tot alles is opgenomen.