Recept
« Terug naar recepten
Medaillons van konijnenrug met geitenkaas en tijm
PT40M
Medaillons van konijnenrug met geitenkaas en tijm
Een heerlijk medaillons van konijnenrug met geitenkaas en tijm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Medaillons van konijnenrug met geitenkaas en tijm te bereiden
Verwarm de oven tot 180°C. Vergroot met behulp van een houten lepelsteel de holtes van de konijnenmedaillons.
Meng de geitenkaas, de tijm, de look, de sjalot, het zout en de peper in een kom. Vul de holtes op met dit mengsel. Gebruik hiervoor een theelepeltje.
Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg de medaillons in de schotel en bak 6 minuten in de oven.
Giet wat van het kooksap op de voorverwarmde borden en leg er vervolgens het vlees bij. Garneer met zwarte olijven.
Meng de geitenkaas, de tijm, de look, de sjalot, het zout en de peper in een kom. Vul de holtes op met dit mengsel. Gebruik hiervoor een theelepeltje.
Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg de medaillons in de schotel en bak 6 minuten in de oven.
Giet wat van het kooksap op de voorverwarmde borden en leg er vervolgens het vlees bij. Garneer met zwarte olijven.