Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane salade met blauwe kaascrostini
PT30M
Mediterrane salade met blauwe kaascrostini
Een heerlijk mediterrane salade met blauwe kaascrostini recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterrane salade met blauwe kaascrostini te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en zet ze apart.Meng de knoflook door de olijfolie.Bestrijk de plakjes stokbrood met de helft van de knoflookolie.Verdeel de kaas over de stokbroodplakjes en bak ze in het midden van de oven tot ze knapperig zijn en de kaas gesmolten is.Verdeel de sla over de bordjes.Leg de eieren,olijven,tomaten,druiven en kaascrostini's erop.Roer een dressing van de rest van de olie,peper,zout en giet deze over de salade.