Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane wraps
PT25M
Mediterrane wraps
Een goedgevulde wrap met heerlijke mediterrane ingrediënten.
Recept van:
Nadine
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Recept van Jan
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterrane wraps te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Bak de spekjes uit in een koekenpan.
3. Wok de spinazie samen met de fijn gesneden knoflook.
4. Rooster in een andere pan de pijnboompitten bruin en snijd ondertussen de champignons in schijfjes.
5. Voeg olijfolie en de champignons toe aan de pijnboompitten en bak dit nog even op.
6. Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en de olijven in tweeën.
7. Laat alles goed uitlekken en meng alles door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
8. Beleg de wraps met geraspte kaas en verdeel het mengsel over de wraps.
9. Rol de wraps op en leg ze in een ingevette ovenschaal. Strooi de rest van de kaas over de wraps en zet de schaal 8 minuten in de oven.
2. Bak de spekjes uit in een koekenpan.
3. Wok de spinazie samen met de fijn gesneden knoflook.
4. Rooster in een andere pan de pijnboompitten bruin en snijd ondertussen de champignons in schijfjes.
5. Voeg olijfolie en de champignons toe aan de pijnboompitten en bak dit nog even op.
6. Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en de olijven in tweeën.
7. Laat alles goed uitlekken en meng alles door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
8. Beleg de wraps met geraspte kaas en verdeel het mengsel over de wraps.
9. Rol de wraps op en leg ze in een ingevette ovenschaal. Strooi de rest van de kaas over de wraps en zet de schaal 8 minuten in de oven.