Recept
« Terug naar recepten
Meergranen baguette de luxe speciaal
PT15M
Meergranen baguette de luxe speciaal
Een heerlijk meergranen baguette de luxe speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meergranen baguette de luxe speciaal te bereiden
Bak de baguetten in de oven op 180 gr +/- 12 min af, laat deze afkoelen.
Tomaten in schijven snijden.
Bereiding saus: radijsjes fijn snijden,
zeekraal fijn snijden,
sjalotje fijn hakken.
Bieslook fijn snijden.
Meng de ingredienten goed onder elkaar.
Snij de baguetten in twee, snij in de lengte door, besmeer met de saus.
Beleg met veldsla, wortelen vervolgens de gerookte zalm, tomaatjes, ajuinringen, gemalen kaas nogmaals een beetje saus en vervolgens de rucola.
Tomaten in schijven snijden.
Bereiding saus: radijsjes fijn snijden,
zeekraal fijn snijden,
sjalotje fijn hakken.
Bieslook fijn snijden.
Meng de ingredienten goed onder elkaar.
Snij de baguetten in twee, snij in de lengte door, besmeer met de saus.
Beleg met veldsla, wortelen vervolgens de gerookte zalm, tomaatjes, ajuinringen, gemalen kaas nogmaals een beetje saus en vervolgens de rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.