Recept
« Terug naar recepten
Meergranenbroodje gerookte zalm
PT10M
Meergranenbroodje gerookte zalm
Een heerlijk meergranenbroodje gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meergranenbroodje gerookte zalm te bereiden
Bak de broodjes af.
Maak de groentenmengeling:
Rasp de wortelen grof.
Venkel grof raspen.
Kokommer fijn raspen.
Pijnboompitten roosteren.
Ajuin in dunne ringen snijden.
Meng deze groenten onder de kruidenvinaigrette.
Beleg de broodjes met de zalm, ajuin, tomaat, sla en de groentenmengeling.
Extra pijnboompitten erop en mosterddressing.
Maak de groentenmengeling:
Rasp de wortelen grof.
Venkel grof raspen.
Kokommer fijn raspen.
Pijnboompitten roosteren.
Ajuin in dunne ringen snijden.
Meng deze groenten onder de kruidenvinaigrette.
Beleg de broodjes met de zalm, ajuin, tomaat, sla en de groentenmengeling.
Extra pijnboompitten erop en mosterddressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.