KookJij

Meivis met tomatenroomsaus

Een heerlijk meivis met tomatenroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Meivis met tomatenroomsaus te bereiden

Snijd de meivis in moten van 3 cm dik.
Snijd de sjalotten fijn. Fruit de sjalot glazig in boter en voeg de vis toe. Bak net gaar.
Voeg vlak voor het einde de room toe, samen met de fijngesneden zongedroogde tomaat.
Kruid met peper en zout en werk af met raketsla en verse tomaat. Dien op met brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst