Recept
« Terug naar recepten
Meivis met tomatenroomsaus
PT30M
Meivis met tomatenroomsaus
Een heerlijk meivis met tomatenroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
weekend.knack.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meivis met tomatenroomsaus te bereiden
Snijd de meivis in moten van 3 cm dik.
Snijd de sjalotten fijn. Fruit de sjalot glazig in boter en voeg de vis toe. Bak net gaar.
Voeg vlak voor het einde de room toe, samen met de fijngesneden zongedroogde tomaat.
Kruid met peper en zout en werk af met raketsla en verse tomaat. Dien op met brood.
Snijd de sjalotten fijn. Fruit de sjalot glazig in boter en voeg de vis toe. Bak net gaar.
Voeg vlak voor het einde de room toe, samen met de fijngesneden zongedroogde tomaat.
Kruid met peper en zout en werk af met raketsla en verse tomaat. Dien op met brood.