Recept
« Terug naar recepten
Meloen in siroop van citroengras met kokosijs
PT45M
Meloen in siroop van citroengras met kokosijs
Een heerlijk meloen in siroop van citroengras met kokosijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloen in siroop van citroengras met kokosijs te bereiden
Breng citroengras, suiker en water in een pan op hoog vuur aan de kook.
Houd het mengsel 3 minuten tegen de kook aan, tot het iets stroperig wordt.
Leg de plakken meloen en nashipeer op borden en lepel en lepel er de siroop over.
Bereiding kokosijs
Breng in een steelpan onder af en toe roeren de kokosmelk en gecondenseerde melk langzaam tegen de kook en laat het mengsel volledig afkoelen.
Draai van de afgekoelde vla ijs in de ijsmachine.
Houd het mengsel 3 minuten tegen de kook aan, tot het iets stroperig wordt.
Leg de plakken meloen en nashipeer op borden en lepel en lepel er de siroop over.
Bereiding kokosijs
Breng in een steelpan onder af en toe roeren de kokosmelk en gecondenseerde melk langzaam tegen de kook en laat het mengsel volledig afkoelen.
Draai van de afgekoelde vla ijs in de ijsmachine.
bertal zegt:
succes ermee, en bedankt voor je leuke reactie:);)
m.v.g. Bert Allers