Recept
« Terug naar recepten
Meloen met tequila en limoen
PT20M
Meloen met tequila en limoen
Een heerlijk meloen met tequila en limoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloen met tequila en limoen te bereiden
Laat de honingmeloen goed koud worden in de koelkast. Meloen doormidden snijden, zaadjes verwijderen en kleine bolletjes uithalen. Leg ze in een grote kom.
Maak de tequiladressing : 1 Limoen raspen en de zeste toevoegen aan de tequila, sap van ½ limoen, de honing, het zout. Goed mengen en over de meloenbolletjes gieten. Muntblaadjes verdelen over de meloen en laat alles een kwartiertje intrekken.
Verdeel de bolletjes over mooie glaasjes en garneer met wat limoenrasp.
Maak de tequiladressing : 1 Limoen raspen en de zeste toevoegen aan de tequila, sap van ½ limoen, de honing, het zout. Goed mengen en over de meloenbolletjes gieten. Muntblaadjes verdelen over de meloen en laat alles een kwartiertje intrekken.
Verdeel de bolletjes over mooie glaasjes en garneer met wat limoenrasp.