Recept
« Terug naar recepten
Raita van Jeroen Meus
PT10M
Raita van Jeroen Meus
Deze Indiase Raita is erg lekker bijgerecht bij curry, rendang en andere Aziatische gerechten. Het haalt een beetje de scherpe kantjes af van pittige gerechten.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Jeroen Meus/Dagelijkse kost
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Raita van Jeroen Meus te bereiden
- Rasp de komkommer en doe hem in een schone keukenhanddoek. Wring het vocht uit de komkommer.
- Meng de komkommer met de yoghurt.
- Snipper de koriander fijn. Roer hem door de yoghurt en breng de raïta op smaak met limoensap, peper en zout.