KookJij

Raita van Jeroen Meus

Deze Indiase Raita is erg lekker bijgerecht bij curry, rendang en andere Aziatische gerechten. Het haalt een beetje de scherpe kantjes af van pittige gerechten.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Jeroen Meus/Dagelijkse kost
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Raita van Jeroen Meus te bereiden

  1. Rasp de komkommer en doe hem in een schone keukenhanddoek. Wring het vocht uit de komkommer.
  2. Meng de komkommer met de yoghurt.
  3. Snipper de koriander fijn. Roer hem door de yoghurt en breng de raïta op smaak met limoensap, peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst