Recept
« Terug naar recepten
Meloensalade met kip en avocado
PT30M
Meloensalade met kip en avocado
Een heerlijk meloensalade met kip en avocado recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloensalade met kip en avocado te bereiden
Meng in een kom de geperste look met de mosterd, het limoensap, de honing en de olie. Klop goed zodat alle ingrediënten gebonden zijn. Breng op smaak met peper van de molen en zout. Voeg net vóór het serveren de pistachenoten toe.
Kruid de kipfilet met peper van de molen en zout. Bak deze in een pan met wat olijfolie en boter gaar en bruin.
Serveer in een grote kom de sla, blokjes avocado, meloen en kip. Voeg de vinaigrette toe en meng voorzichtig. Serveer onmiddellijk met boerenbrood.
Kruid de kipfilet met peper van de molen en zout. Bak deze in een pan met wat olijfolie en boter gaar en bruin.
Serveer in een grote kom de sla, blokjes avocado, meloen en kip. Voeg de vinaigrette toe en meng voorzichtig. Serveer onmiddellijk met boerenbrood.