Recept
« Terug naar recepten
Met Red Bull gekarameliseerd varkensvlees
PT45M
Met Red Bull gekarameliseerd varkensvlees
Een heerlijk met red bull gekarameliseerd varkensvlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Varkensvlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met Red Bull gekarameliseerd varkensvlees te bereiden
1. Laat het varkensvlees een half uurtje marineren in de Red Bull.
2. Haal het vervolgens uit de marinade en bak het in boter. Bewaar de marinade.
3. Maak intussen een slaatje. Pel daarvoor de sinaasappelen en verdeel ze in partjes. Schil de komkommer en haal er de pitjes uit. Snijd het vruchtvlees in halve maantjes. Meng de citruspartjes met de komkommer, de sesamzaadjes, wat olijfolie en peper en zout.
4. Haal het vlees - wanneer het gaar is - uit de pan en laat het warm rusten. Giet het vet af en blus de pan met de Red Bull. Laat al roerend wat inkoken en werk de saus af met een klontje koude boter.
5. Snijd het vlees in plakjes. Maak op de borden een torentje van afwisselend chips en het slaatje. Leg het vlees ernaast en overgiet met de saus.
2. Haal het vervolgens uit de marinade en bak het in boter. Bewaar de marinade.
3. Maak intussen een slaatje. Pel daarvoor de sinaasappelen en verdeel ze in partjes. Schil de komkommer en haal er de pitjes uit. Snijd het vruchtvlees in halve maantjes. Meng de citruspartjes met de komkommer, de sesamzaadjes, wat olijfolie en peper en zout.
4. Haal het vlees - wanneer het gaar is - uit de pan en laat het warm rusten. Giet het vet af en blus de pan met de Red Bull. Laat al roerend wat inkoken en werk de saus af met een klontje koude boter.
5. Snijd het vlees in plakjes. Maak op de borden een torentje van afwisselend chips en het slaatje. Leg het vlees ernaast en overgiet met de saus.