Recept
« Terug naar recepten
Met zalm gevulde wraps
PT10M
Met zalm gevulde wraps
Een heerlijk met zalm gevulde wraps recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met zalm gevulde wraps te bereiden
Neem de wraps en besmeer deze met roomkaas.
Snijdt de schoongewassen komkommer in dunne reepjes van ongeveer 2 cm lengte. (julienne)
Doe dit over de roomkaas.
Doe daarop de plakken gerookte zalm en de schoongewassen ruccola sla.
Rol de wraps stevig op en doe er evt. een coktailprikker in om ze bij elkaar te houden.
Bestrooi de borden met wat vers gesneden bieslook.
Neem de in stukken gesneden wraps en zet deze rechtop op de borden.
Snijdt de schoongewassen komkommer in dunne reepjes van ongeveer 2 cm lengte. (julienne)
Doe dit over de roomkaas.
Doe daarop de plakken gerookte zalm en de schoongewassen ruccola sla.
Rol de wraps stevig op en doe er evt. een coktailprikker in om ze bij elkaar te houden.
Bestrooi de borden met wat vers gesneden bieslook.
Neem de in stukken gesneden wraps en zet deze rechtop op de borden.