Recept
« Terug naar recepten
Mexicaans: salsa endiablada (duivelssaus)
PT30M
Mexicaans: salsa endiablada (duivelssaus)
Een heerlijk mexicaans: salsa endiablada (duivelssaus) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
adeline
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaans: salsa endiablada (duivelssaus) te bereiden
Zaad en zaadlijsten van de pepers verwijderen. Pel de teentjes van 2 bollen knoflook. Snipper de ui. Rooster de pasillapepers in een droge koekenpan met ui en knoflook.
Bereidingswijze
Doe de geroosterde ui, pepers en knoflook na het roosteren in een pan met de azijn, kruiden, peper en kruidnagels en kook het geheel 20 minuten.
Doe het mengsel in een blender en draai het tot een volkomen gladde puree. Zeef die, doe hem terug in de blender en voeg de olie toe. Pureer opnieuw.
Bewaar deze saus in afgesloten flessen. De saus krijgt meer smaak naarmate hij rijpt.
Serveertips
Ook leuk om in een mooie sierfles kado te geven
Bereidingswijze
Doe de geroosterde ui, pepers en knoflook na het roosteren in een pan met de azijn, kruiden, peper en kruidnagels en kook het geheel 20 minuten.
Doe het mengsel in een blender en draai het tot een volkomen gladde puree. Zeef die, doe hem terug in de blender en voeg de olie toe. Pureer opnieuw.
Bewaar deze saus in afgesloten flessen. De saus krijgt meer smaak naarmate hij rijpt.
Serveertips
Ook leuk om in een mooie sierfles kado te geven