Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse runderstoofpot
PT60M
Mexicaanse runderstoofpot
Een heerlijk mexicaanse runderstoofpot recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
samengestelde recepten van alle recepten wat
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse runderstoofpot te bereiden
De bieflappen in stukjes snijden en kruiden, bakken.
De uien er bij gesneden in ringen mee fruiten, kruiden en
de paprika poeder, tomaten, bouillon en de in blokjes gesneden aardappelen toevoegen en ongeveer 20 min. laten stoven tot dat het vlees gaar is, de laatste 5 min de groente toevoegen dan de maizena, steeds goed roeren.
De uien er bij gesneden in ringen mee fruiten, kruiden en
de paprika poeder, tomaten, bouillon en de in blokjes gesneden aardappelen toevoegen en ongeveer 20 min. laten stoven tot dat het vlees gaar is, de laatste 5 min de groente toevoegen dan de maizena, steeds goed roeren.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Lekker, vind wel dat het goed pittig moet zijn, zo aten we dat als we aan het kamperen waren, makkelijk in 1 pan en dan met stokbrood met knoflook boter en een blup zure room of met rijst.