Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse salade
PT25M
Mexicaanse salade
Een heerlijk mexicaanse salade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse salade te bereiden
Laat de kidneybonen en de maïskorrels goed uitlekken.Snijd de biefstuk in reepjes.Meng het vlees met de wereldkruiden en 1 el.olijfolie.Klop een dressing van het citroensap,mosterd,suiker en 2 el.olijfolie.Schep de dressing door de kidney-maïssalade.Verhit de rest van de olijolie in een koekepan en roerbak het vlees in ca.5 min.gaar.Maak op 4 borden een bedje van krulsla en verdeel de bonendalade,het vlees en de chips erover.