Recept
« Terug naar recepten
Mezze penne speziata
PT20M
Mezze penne speziata
Een heerlijk mezze penne speziata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mezze penne speziata te bereiden
Verhit de olijfolie en sueer de ui en knoflook tot ze glazig worden. Voeg de (gepureerde) tomaten in blik toe, zout en peper en de pili pili poeder toe en laat het geheel 15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen zonder deksel, totdat de tomatensaus voldoende is ingedikt. Voeg de peterselie, basilicum, kappertjes en olijven toe. Voeg de al dente gekookte mezze rigatoni pasta toe en roer alles goed om en verdeel over 4 borden.