Recept
« Terug naar recepten
Mihoen met kip en garnalen
PT15M
Mihoen met kip en garnalen
Een heerlijk mihoen met kip en garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
mijn kookboekje 1987
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mihoen met kip en garnalen te bereiden
☻Kook de mihoen zoals vermeld op de verpakking.
☻Kip op middelhoog vuur goudbruin bakken.
☻Champignonmix +paprikareepjes op hoog vuur tot de
paprika wat verkleurt.
☻Op smaak brengen met gembersiroop + soyasaus.
☻Doe de garnalen erdoor + warm ze 1 min mee.
☻Doe de mihoen in een schaal en schep het gerechtje er
bovenop.
☻Bestrooien met het bosuitje.
☻Meteen opdienen.
☻Kip op middelhoog vuur goudbruin bakken.
☻Champignonmix +paprikareepjes op hoog vuur tot de
paprika wat verkleurt.
☻Op smaak brengen met gembersiroop + soyasaus.
☻Doe de garnalen erdoor + warm ze 1 min mee.
☻Doe de mihoen in een schaal en schep het gerechtje er
bovenop.
☻Bestrooien met het bosuitje.
☻Meteen opdienen.