Recept
« Terug naar recepten
Mijn babi ketjap
PT75M
Mijn babi ketjap
Een heerlijk mijn babi ketjap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
annemie smeets-leenen
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Annemie Smeets
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mijn babi ketjap te bereiden
Snij de uien fij en bak ze met de poulet in boter.
Voeg sambal, suiker, zout en ketjap en water toe.
Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees lekker zacht is.
Kook de rijst erwtjes volgens gebruiksaanwijzing
Voeg sambal, suiker, zout en ketjap en water toe.
Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees lekker zacht is.
Kook de rijst erwtjes volgens gebruiksaanwijzing