KookJij

Milka Philadelphia Cappuccinotaart

Een heerlijk milka philadelphia cappuccinotaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: milka
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Milka Philadelphia Cappuccinotaart te bereiden

Een grote diepvrieszak vullen met de biscuitjes en afsluiten. De inhoud met een deegroller of met de handen volledig verkruimelen.
Hak de Milka chocolade zo fijn mogelijk met een scherp mes.
Boter smelten, met de kruimels en de helft van de geraspte chocolade mengen en in een met bakpapier bedekte springvorm drukken.
Philadelphia, yoghurt en cappuccinopoeder met een spaan erdoor roeren.
Taartglazuur, suiker en 150 ml water aan de kook brengen en door de Philadelphia crème roeren.
Crème in de springvorm gieten en de taart 3 uur in de koelkast laten rusten.
De taart kan je alvorens het serveren versieren met bijvoorbeeld de overgebleven stukjes chocolade of garneer volgens eigen fantasie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

agnes

agnes zegt:
Misschien wat gelatine erbij? :)
Tania

Tania zegt:
Ik had idd ook al op die site gekeken en er tevens een opmerking achtergelaten via hun contacten mogelijkheid. Wellicht is de taart beter te maken wanneer er gelatine gebruikt wordt die kan worden toegevoegd aan suiker, chocoladeglazuur en het water wat samen aan de kook gebracht moet worden. Wie niets probeert komt ook nergens achter he. Als pudding is de philladelphia milka pap ook lekker. ;)
dorothy

dorothy zegt:
sorry ik snap er ook niets van, ik het het nog eens nagekeken op de milka site en het staat er precies zo,:(
Tania

Tania zegt:
Na ruim 4 uren in de koelkast is de taart nog precies zo vloeibaar als toen ik hem erin zette. Ik vrees dat we deze 'taart' dus niet als zodanig zullen eten maar als een pudding met koekdelen. Jammer :(
Tania

Tania zegt:
Na een klein half uurtje werk heb ik nu de taart in de koelkast staan. Af en toe heb ik tijdens het bereiden natuurlijk al even geproeft. Als het opstijven goed gaat wordt het een traktatie vanavond.
bep massop

bep massop zegt:
Dit recept lijkt me heerlijk.Ik ga het zeker binnenkort maken.