Recept
« Terug naar recepten
Milka Philadelphia Cappuccinotaart
PT30M
Milka Philadelphia Cappuccinotaart
Een heerlijk milka philadelphia cappuccinotaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
milka
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Milka Philadelphia Cappuccinotaart te bereiden
Een grote diepvrieszak vullen met de biscuitjes en afsluiten. De inhoud met een deegroller of met de handen volledig verkruimelen.
Hak de Milka chocolade zo fijn mogelijk met een scherp mes.
Boter smelten, met de kruimels en de helft van de geraspte chocolade mengen en in een met bakpapier bedekte springvorm drukken.
Philadelphia, yoghurt en cappuccinopoeder met een spaan erdoor roeren.
Taartglazuur, suiker en 150 ml water aan de kook brengen en door de Philadelphia crème roeren.
Crème in de springvorm gieten en de taart 3 uur in de koelkast laten rusten.
De taart kan je alvorens het serveren versieren met bijvoorbeeld de overgebleven stukjes chocolade of garneer volgens eigen fantasie.
Hak de Milka chocolade zo fijn mogelijk met een scherp mes.
Boter smelten, met de kruimels en de helft van de geraspte chocolade mengen en in een met bakpapier bedekte springvorm drukken.
Philadelphia, yoghurt en cappuccinopoeder met een spaan erdoor roeren.
Taartglazuur, suiker en 150 ml water aan de kook brengen en door de Philadelphia crème roeren.
Crème in de springvorm gieten en de taart 3 uur in de koelkast laten rusten.
De taart kan je alvorens het serveren versieren met bijvoorbeeld de overgebleven stukjes chocolade of garneer volgens eigen fantasie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
dorothy zegt:
Tania zegt:
Tania zegt:
agnes zegt: