Recept
« Terug naar recepten
Millefeuille de camembert aux pommes
PT20M
Millefeuille de camembert aux pommes
Een heerlijk millefeuille de camembert aux pommes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Millefeuille de camembert aux pommes te bereiden
Snijd de kaas in 3 dikke schijven.
Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel in schijven.
Bak de schijven ineen koekenpan met boter. Breng op smaak met peper en kaneel poeder.
Flambeer de appel met Calvados.
Leg een schrijf camembert op een bord. Leg er 4 schijven appel op, dan camembert, daarna 4 appel schijven, en tenslote camembert.
Smeer de zijkant en de bovenkant met boter.
Rol de kaas-taart in gemalen noten
Verwijder het klokhuis van de appel. Snijd de appel in schijven.
Bak de schijven ineen koekenpan met boter. Breng op smaak met peper en kaneel poeder.
Flambeer de appel met Calvados.
Leg een schrijf camembert op een bord. Leg er 4 schijven appel op, dan camembert, daarna 4 appel schijven, en tenslote camembert.
Smeer de zijkant en de bovenkant met boter.
Rol de kaas-taart in gemalen noten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Mich zegt:
Wim Hokke zegt:
je heb het over een kaasdraadje,waar zijn die te koop.
Ik heb ze 40 jaar gehad
nu is de laatste stuk, maar kan ze nu nergens meer kopen.
Graag een reactie groetjes Wim.
Mich zegt:
antonie zegt: