Recept
« Terug naar recepten
Minestrone met Griekse pasta
PT70M
Minestrone met Griekse pasta
Een heerlijk minestrone met griekse pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minestrone met Griekse pasta te bereiden
1. Fruit de uit glazig in de olijfolie. Voeg er de knoflook, tomaatblokjes, rozemarijn, wortelen en kippenbouillon aan toe. Dek af en laat 15 minuten zacht koken.
2. Doe er de courgette, de broccoli en de bloemkool bij. Laat nog 20 minuten koken.
3. Kook de pasta in gezouten water. Giet af en doe bij de soep.
4. Neem de rozemarijn weg. Kruid de soep met peper en zout. Verdeel ze over kommetjes of borden. Geef er de gemalen kaas in een kommetje apart bij.
2. Doe er de courgette, de broccoli en de bloemkool bij. Laat nog 20 minuten koken.
3. Kook de pasta in gezouten water. Giet af en doe bij de soep.
4. Neem de rozemarijn weg. Kruid de soep met peper en zout. Verdeel ze over kommetjes of borden. Geef er de gemalen kaas in een kommetje apart bij.
knagels zegt: